Με μία εντυπωσιακή ανατροπή, η Σεβίλη νίκησε 2-1 την Εσπανιόλ στο Σάντσεθ Πιθχουάν, εξασφαλίζοντας σχεδόν την παραμονή της στη La Liga. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 56΄ από γκολ του Νόλαν, η ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, που αγωνίστηκε ως βασικός, αντέδρασε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Καστρίν ισοφάρισε στο 82΄ και ο Ακορ Ανταμς σημείωσε το χρυσό γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Με αυτή τη νίκη, οι Ανδαλουσιάνοι απομακρύνθηκαν τρεις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και άφησαν πίσω τους την Εσπανιόλ, η οποία παραμένει χωρίς νίκη στο 2026 και μετρά 18 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς επιτυχία στο πρωτάθλημα.
Αξιοσημείωτα αποτελέσματα από την 35η αγωνιστική περιλαμβάνουν: Λεβάντε-Οσασούνα 3-2 και Έλτσε-Αλαβές 1-1. Η κατάσταση στη βαθμολογία είναι κρίσιμη, καθώς οι ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους.
![]()

