Αναβάλλεται ο αγώνας του Άρη με τον Ολυμπιακό λόγω κρουσμάτων Covid-19
Ο αγώνας του Άρη με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League αναβάλλεται εξαιτίας των κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στην ομάδα του Άρη.
Στην ομάδα του Άρη εντοπίσθηκαν συγκεκριμένα τρία κρούσματα covid-19 με την ομάδα να ζητά αναβολή του αγώνα, αίτημα που τελικά έγινε δεκτό από τον ΕΣΑΚΕ.
Η σχετική ανακοίνωση:
«Mε ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ, η προγραμματισμένη για την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου συνάντηση της 11ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League Άρης – Ολυμπιακός, αναβάλλεται, με τη σύμφωνη γνώμη των ανωτέρω ομάδων, για λόγους ανωτέρας βίας.
Και ειδικότερα προκειμένου να διασφαλισθεί, στο μέτρο του δυνατού, η διασπορά του κορωνοϊού COVID-19, η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό και η ασφάλεια των αθλητών και των λοιπών εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του αγώνα, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που διαγνώσθηκαν σε μέλη της ομάδας της ΚΑΕ Άρης.
Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ.»
Δείτε επίσης: Έρχεται νέος τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ
- ΔΕΘ: Θετικό αποτύπωμα βλέπει ο Β. Κορκίδης για τη μεσαία τάξη και τις ΜμΕ
- Συγκίνηση για Αντωνιάδη: ο Καραμανλής μίλησε για τον «στρατηγό και τον κανονιέρη»
- Στοχευμένα μέτρα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις ζητά ο Γ. Χατζηθεοδοσίου μετά τη ΔΕΘ
- Με επιτυχία χειρουργήθηκε ο Ελ Κααμπί και ξεκινά η αποκατάσταση στον Ολυμπιακό
- Συναγερμός στις Αφίδνες: 5 εναέρια μέσα στη φωτιά στη Δροσοπηγή
![]()
