Με δύο γκόλ του έφτασε στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος
Ο Τάσος Μπακασέτας οδηγεί την Τραμπζονσπόρ στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος, καθώς τα δύο γκολ του Ελληνα διεθνή επέτρεψαν στην ομάδα της Τραπεζούντας αρπάξει την νίκη από τηνΦενέρμπαχτσε στο ντέρμπι κορυφής της 9ης αγωνιστικής με 3 -1 . Με αυτόν τον τρόπο, ξεπέρασε την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, ανεβαίνοντας πρώτη με 21 βαθμούς.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΟι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ρόσι, αλλά η αποβολή του Κιμ στο 23΄ άλλαξε τα δεδομένα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μπακασέτας με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε (η μπάλα ξέφυγε από τα χέρια του Μπαγιντίρ) και το υπόλοιπο του αγώνα εξελίχθηκε σε σόλο παιχνίδι της Τραμπζονσπόρ.
Μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες, ο Κορνέλιους κέρδισε πέναλτι από τον Σάλαϊ στο 83΄ και ο αρχηγός της εθνικής δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Σαρί στο 91΄.
Για τους νικητές και πρωτοπόρους πλέον, αγωνίστηκε και ο Μανώλης Σιώπης, που αντικατέστησε στο 68΄ τον Οζντεμίρ. Από πλευράς Φενέρ, ο Δημήτρης Πέλκας επιστρατεύτηκε στο φινάλε (87΄), αντί του Καντιόγλου.
Ο Βίτορ Περέιρα χρησιμοποίησε τους: Μπαγιντίρ, Νόβακ, Μιν-Γιάε Κιμ, Σάλαϊ, Καντιόγλου (87΄ Πέλκας), Κρέσπο (87΄ Σανγκαρέ), Λουίζ Γκουστάβο, Οσάγι-Σάμουελ, Ρόσι (75΄ Τίσεραντ), Οζίλ (75΄ Σόσα), Βαλένσια (62΄ Ντουρσούν).
- Επιστροφή στην Ελλάδα για τον Τουνουσίδη, υπέγραψε στον Ολυμπιακό
- Στήριξη από UEFA και φορείς στο δικαίωμα των φιλάθλων στα εκτός έδρας ματς
- Μαραθώνας: Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. μετά από καταγγελία για θαμμένη μητέρα στην αυλή
- Τιμή στον Λιονέλ Μέσι: η AFA σταματά τους αγώνες στο 10ο λεπτό για χειροκρότημα
- Έβρος: Στην Αλεξανδρούπολη ο Σταύρος Παπασταύρου για το νέο ενεργειακό σχέδιο
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
![]()
