Η Μπαρτσελόνα απάντησε με το… ίδιο νόμισμα στο break της Μπάγερν και περνώντας σαν… οδοστρωτήρας από το Μόναχο, ανέκτησε το προβάδισμα (2-1) στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague.
Οι «μπλουγκράνα» επικράτησαν άνετα με 75-66 της γερμανικής ομάδας στο Game 3 της σειράς και πλέον απέχουν μία νίκη από το Final Four του Βελιγραδίου.
Για να τυπώσουν «εισιτήριο» οι Ισπανοί θα πρέπει την προσεχή Παρασκευή (29/4) να πιάσουν ανάλογη απόδοση και πάλι στο Μόναχο, αν δεν θέλουν να οδηγηθεί η σειρά σε 5ο αγώνα, που θα φιλοξενηθεί στη Βαρκελώνη.
Η εκκωφαντική εκκίνηση και η διάρκεια που επέδειξε η Μπαρτσελόνα σε άμυνα και επίθεση έκανε εύκολη τη ζωή των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι οικοδόμησαν μία διαφορά ασφαλείας στην πρώτη περίοδο, εκτοξεύοντας τη στους 18 πόντους στο ημίχρονο (31-49) και μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης.
Απολαυστικός ο Νίκολα Μίροτιτς (25π.) στην επίθεση, φροντίζοντας να κρατήσει τους Ισπανούς μακριά από… εμφράγματα, ενώ ο Νικ Καλάθης έδωσε ρεσιτάλ στο κομμάτι της δημιουργίας, αγγίζοντας το νταμπλ νταμπλ (8π., 8ασ.). Από τη Μπάγερν, που τα…έσπασε από τα 6.75 (4/24τρ.), ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς (17π.) πάλευε μόνος του για την υπέρβαση.
Τα δεκάλεπτα: 17-26, 31-49, 49-59, 66-75
Δείτε επίσης: Πράσινο φως από το ΣτΕ για Νέα Τούμπα – Τίποτα δεν έχει δοθεί ακόμα στον ΠΑΟΚ
- Έτοιμος για την Καϊράτ ο Παναθηναϊκός μετά την προπόνηση στο «Almaty Ortalyk Stadion»
- Στο μικροσκόπιο η Booking.com: έρευνα της ΕΕ για παραπλανητικές καταχωρίσεις και διαδικτυακές απάτες
- Λιβύη γκρεμίζει το κυβερνητικό αφήγημα: Στην Ευρωβουλή το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο με πρωτοβουλία ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ
- Βόμβες στο ελληνικό μπάσκετ: Reuters και AFP επικαλούνται το ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Με «δική» της βραδιά θέλει ο ΟΦΗ κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Κόντης
![]()

