«Άνετη νίκη για τον Αθηναϊκό στο Eurocup γυναικών»

«Άνετη νίκη για τον Αθηναϊκό στο Eurocup γυναικών»

Τη δεύτερη νίκη του στον 10ο όμιλο του Eurocup γυναικών, πανηγύρισε ο Αθηναϊκός στο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα «Δ. Καλτσάς». Η ομάδα της Στέλλας Καλτσίδου επικράτησε άνετα με 79-56 της Χορζόφ, για την 3η αγωνιστική, βελτιώνοντας το ρεκόρ της σε 2-1 και υποχρεώνοντας τις Πολωνές στη δεύτερη ήττα τους.

Η άμυνα του πρώτου και τρίτου δεκαλέπτου, σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας και τον έλεγχο των ριμπάουντ, άνοιξαν τον δρόμο για μία άνετη επικράτηση του Αθηναϊκού, που στο 30΄ βρέθηκε ακόμη και στο +30 (65-35) και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Κορυφαία της ελληνικής ομάδας η Αλέξις Πρινς με 31 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ από την Χορζόφ πάλεψε η Κόρτνεϊ Χαρτ με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 18-10, 36-28, 65-35, 79-56

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καλτσίδου): Ράτζα 5 (1), Τάκατς-Κις 7, Τσινέκε 2, Γουίντερμπερν 5 (1), Παυλοπούλου, Μπορκόβσκα 2, Λούκα, Μπερτς 12, Πρινς 31 (5), Παρκς 6, Χρίστοβα 9 (1).

ΧΟΡΖΟΦ (Ματσιεγιέουσκι): Ογούσου 13, Σίμκιεβιτς 3, Κουζίνσκα, Ριντ 13, Γκέρτσεν 5 (1), Τελένγκα 4, Χαρτ 18 (2), Κλόσκα.

Loading

Play