Με τους Ιτούρμπε, Φακούντο Μπερτόγλιο, Φαμπιάνο Λέισμαν και Ντάνιελ Μαντσίνι πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη.
Οι τέσσερις παίκτες του Άρη συμμετείχαν στο πρώτο μέρος της προπόνησης, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.
Ο Μπρούνο Γκάμα συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας ενώ οι υπόλοιποι αναλώθηκαν σε ασκήσεις δύναμης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων.
Ο προπονητής του Άρη δεν είχε σήμερα στην διάθεση του επίσης τους Ντάνιελ Σούντγκρεν, Τζέιμς Τζέγκο, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Γιάκουμπ Μπράμπετς, οι οποίοι είναι με τις εθνικές τους.
Δείτε επίσης: Ο Κούτσιας στη λίστα του «Guardian» με τα 60 κορυφαία ταλέντα στον κόσμο
- Ανατρεπτική ήττα για την Εθνική Γυναικών στο Ευρωμπάσκετ
- Ντόρτμουντ – Μαμελόντι 4-3: Ανατροπή και πρόκριση για τους Βεστφαλούς (βίντεο)
- Θεσσαλονίκη: Εξελίξεις στην πυρκαγιά της Ευκαρπίας – Πλήρης έλεγχος στη Θέρμη
- Η Τζένιφερ Άνιστον στοχεύει στο σανίδι: ένα ανεκπλήρωτο όνειρο καριέρας
- Έρχεται η τεχνητή νοημοσύνη να απειλήσει τις θέσεις εργασίας μας ή είναι απλώς ένας τρόπος για τους CEOs να ενισχύσουν τις μετοχές τους;
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr