Εμφανώς ικανοποιημένος, εμφανίσθηκε ο Μάρκο Ρόσι, μετά την ισοπαλία (1-1) που απέσπασε η εθνική Ουγγαρίας από την Αγγλία, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Μουντιάλ 2022.
«Τα παιδιά ακολούθησαν την τακτική από την αρχή μέχρι το τέλος και έβαλαν το ταλέντο τους και την καρδιά τους», σχολίασε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουγγαρίας και πρόσθεσε:
«Τελικά, ήμασταν λίγο τυχεροί. Αντιμετωπίσαμε μια αγγλική ομάδα που δεν βρέθηκε στην καλύτερη βραδιά της. Και γι’ αυτό πήραμε ισοπαλία αλλά είναι η πρώτη φορά που η Ουγγαρία φεύγει από το Γουέμπλεϊ χωρίς ήττα από το 6-3 του 1953. Δεν θέλω να σχολιάσω όσα συνέβησαν με τους οπαδούς. Δεν είναι δουλειά μου και ο,τιδήποτε πω, μπορεί να παρερμηνευθεί».
Κατά τη διάρκεια του αγώνα ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ Ούγγρων οπαδών που βρέθηκαν στο Γουέμπλεϊ και αστυνομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλος ο διαπληκτισμός ξεκίνησε όταν ένας οπαδός των Ούγγρων άρχισε να εξαπολύει ρατσιστικές ύβρεις εναντίον επόπτη του αγώνα.
Η αστυνομία συνέλαβε τον συγκεκριμένο άντρα, όμως καθώς προσπαθούσε να το κάνει της επιτέθηκε μια μερίδα των Ούγγρων οπαδών και έτσι ξέσπασαν τα επεισόδια.
- Χαρίτσης: Το νέο εργασιακό νομοσχέδιο είναι δώρο στους εργοδότες της κερδοσκοπίας
- Δήμος Θεσσαλονίκης: Διεθνείς Ποδηλατικοί Αγώνες ΜΤΒ«Μέγας Αλέξανδρος»
- Ζήτημα προστασίας των ενισχύσεων για επιχειρήσεις που επλήγησαν στον Παγασητικό θέτει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
- Ποινικές διώξεις κατά του πλαστικού χειρουργού για επίθεση σε 43χρονη οδηγό
- Η συνένωση του ΟΠΑΠ με την Allwyn: Μήνυμα εμπιστοσύνης για την ελληνική οικονομία
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr