Η εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών θα βρεθεί αντιμέτωπη με το Μαυροβούνιο στις 13 και 17 Απριλίου
Οι αναμετρήσεις της εθνικής ομάδας με το Μαυροβούνιο θα διεξαχθούν για τον 2ο και τελευταίο γύρο των πλέι οφ της Β΄ προκριματικής φάσης, από τις οποίες θα κριθεί το «εισιτήριο» για την τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023, όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ.
Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα θα δώσει στη Χαλκίδα και το κλειστό «Τάσος Καμπούρης» το πρώτο ματς, όπως και τον εντός έδρας αγώνα με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη για τον α΄ γύρο των πλέι οφ, με την αναμέτρηση να αρχίζει στις 19:00.
Ο αγώνας ρεβάνς θα λάβει χώρα στην Ποντγκόριτσα και το -χωρητικότητας 2.200 θεατών- “Moraca Sports Center” και θα ξεκινήσει στις 19:00.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Ο Φαν Νιστελρόι φαβορί για τον πάγκο της Αϊντχόφεν
- Green Day: Απέκτησαν το δικό τους αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας
- Αναταραχή προκάλεσε το ΦΕΚ για τη σύσταση της Γενικής Γραμματείας Εθνικής Ασφάλειας: Η κόντρα Μαξίμου – Δένδια
- Αλarming αύξηση προσφύγων στην Κρήτη: σχεδόν 3.000 αφίξεις από την αρχή του χρόνου
- Κατασκοπεία: Νέο δίκτυο ρωσικών μυστικών υπηρεσιών αποκαλύπτεται στην Ελλάδα
- Η κοιλιακή παχυσαρκία μετά τα 40: Μια κοινή πρόκληση