Η εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών θα βρεθεί αντιμέτωπη με το Μαυροβούνιο στις 13 και 17 Απριλίου
Οι αναμετρήσεις της εθνικής ομάδας με το Μαυροβούνιο θα διεξαχθούν για τον 2ο και τελευταίο γύρο των πλέι οφ της Β΄ προκριματικής φάσης, από τις οποίες θα κριθεί το «εισιτήριο» για την τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023, όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ.
Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα θα δώσει στη Χαλκίδα και το κλειστό «Τάσος Καμπούρης» το πρώτο ματς, όπως και τον εντός έδρας αγώνα με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη για τον α΄ γύρο των πλέι οφ, με την αναμέτρηση να αρχίζει στις 19:00.
Ο αγώνας ρεβάνς θα λάβει χώρα στην Ποντγκόριτσα και το -χωρητικότητας 2.200 θεατών- “Moraca Sports Center” και θα ξεκινήσει στις 19:00.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Ο Φαν Νιστελρόι φαβορί για τον πάγκο της Αϊντχόφεν
- Σταύρος Καλαφάτης: Ενίσχυση της έρευνας και της καινοτομίας μέσω νέων υποδομών
- ΚΚΕ: Να σταματήσει η γενοκτονία στη Γάζα – Πανό στην Ακρόπολη
- Μητσοτάκης: Τηλεφωνική επικοινωνία με Μόντι για την ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας
- Η αντίδραση των παρουσιαστών βραδινών εκπομπών στην αναστολή του Τζίμι Κίμελ και οι απειλές του Ντ. Τραμπ
- Θεσσαλονίκη: Θανάσιμο εργατικό ατύχημα σε εργοστάσιο – 35χρονος καταπλακώθηκε από μηχάνημα παλετοποίησης