Η εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών θα βρεθεί αντιμέτωπη με το Μαυροβούνιο στις 13 και 17 Απριλίου
Οι αναμετρήσεις της εθνικής ομάδας με το Μαυροβούνιο θα διεξαχθούν για τον 2ο και τελευταίο γύρο των πλέι οφ της Β΄ προκριματικής φάσης, από τις οποίες θα κριθεί το «εισιτήριο» για την τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023, όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ.
Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα θα δώσει στη Χαλκίδα και το κλειστό «Τάσος Καμπούρης» το πρώτο ματς, όπως και τον εντός έδρας αγώνα με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη για τον α΄ γύρο των πλέι οφ, με την αναμέτρηση να αρχίζει στις 19:00.
Ο αγώνας ρεβάνς θα λάβει χώρα στην Ποντγκόριτσα και το -χωρητικότητας 2.200 θεατών- “Moraca Sports Center” και θα ξεκινήσει στις 19:00.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Ο Φαν Νιστελρόι φαβορί για τον πάγκο της Αϊντχόφεν
- Σύλληψη 29χρονου με ένταλμα για εγκληματική οργάνωση και κλοπές στην Θεσσαλονίκη
- Ευχάριστα νέα από το Τορίνο: Ο 15χρονος Δημήτρης βγήκε από την εντατική μετά τη μεταμόσχευση ήπατος
- Αναβάθμιση του οδικού δικτύου από το αεροδρόμιο Μακεδονία μέχρι την είσοδο της Περαίας
- Κέβιν Σπέισι: Έρχεται στην Κύπρο για μια μοναδική μουσική εμφάνιση
- Ανδρουλάκης: «Δεν μπορεί η χώρα να προχωρήσει μπροστά με αλλεπάλληλα σκάνδαλα – Αξίζει διαφάνεια, όχι την καθεστωτική αλαζονεία της ΝΔ»