Απάντηση καταπέλτης από Ντεμπελέ: «Δεν έχω συνηθίσει να ενδίδω σε εκβιασμούς»

Σε πλήρη ρήξη είναι οι σχέσεις της Μπαρτσελόνας με τον Ουσμάν Ντεμπελέ, καθώς ο Ντεμπέλε ανέφερε σε τοποθέτηση του ότι δεν ενδίδει σε εκβιασμούς.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Ουσμάν Ντεμπελέ:

propoli

«Καλημέρα σε όλους. Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που σταμάτησα να διαβάζω πράγματα για τον εαυτό μου, χωρίς να προσπαθώ να δικαιολογηθώ. Κουτσομπολιά για εμένα εμφανίζονται τα τελευταία τέσσερα χρόνια. 

Για τέσσερα χρόνια μιλάνε για εμένα, λένε ψέματα για έναν μονάχα λόγο, να με βλάψουν. Ακολουθούσα τη γραμμή να μην απαντάω. Ήταν λάθος; Σίγουρα. Όμως σήμερα αυτό τελειώνει.

Από σήμερα, θα απαντάω ειλικρινά χωρίς να υποχωρώ σε κανενός είδους εκβιασμού. Είμαι 24 χρονών και όπως κάθε άνθρωπος έχει ψεγάδια και ατέλειες. Έχω ζήσει περίπλοκες καταστάσεις, όπως τραυματισμούς, κορονοϊό που με επηρέασαν.

Χωρίς την παραμικρή προπόνηση, ο προπονητής με ζήτησε και πάντα απαντούσα, χωρίς παράπονα. Έκανα τα πάντα επειδή είναι το πάθος μου. Το μήνυμά μου είναι επίσης ξεκάθαρο. Απαγορεύω απ’ τον καθένα να δίνει την εντύπωση ότι δεν έχω ανάμειξη με το αθλητικό πρότζεκτ.

Απαγορεύω από τον καθένα να λέει πως έχω προθέσεις που ποτέ δεν έχω. Απαγορεύω απ’ τον καθένα να μιλάει για εμένα και τον ατζέντη μου, τον οποίο εμπιστεύομαι απόλυτα. Είμαι ακόμη με συμβόλαιο και είμαι στη διάθεση της ομάδας και του προπονητή μου.

Aliri

Δεν είμαι ένας άνθρωπος που κλέβει και δεν συνηθίζω να ενδίδω σε εκβιασμούς. Σίγουρα η αγάπη είναι ένα είδος… εκβιασμού. Όπως ξέρετε υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Αφήνω τον ατζέντη μου να τις χειριστεί.

Ο τομέας μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο, να μοιράζομαι στιγμές με τους συμπαίκτες μου. Πάνω απ’ όλα ας επικεντρωθούμε στο απαραίτητο. Τη νίκη. Να προσέχετε».

Δείτε επίσης: «Ολυμπιακή Εκεχειρία» ζητά ο ΟΗΕ ενόψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο

Loading