Μετά το «διπλό» στην Λευκωσία επί του ΑΠΟΕΛ, η Ανόρθωση έφυγε αήττητη και από το «Τσίριο Στάδιο» της Λεμεσού, όπου απέσπασε ισοπαλία από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα με σκορ 2-2, αν και βρέθηκε να χάνει 2-0!
Στα πρώτα 10 λεπτά οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν στον απόλυτο βαθμό το συγκρότημα της Αμμοχώστου, καθώς προηγήθηκαν με τα τέρματα των Αλμπάνη (4΄) και Ντιγκινί (10΄).
Δεν το έβαλαν κάτω, όμως, οι φιλοξενούμενοι κι αφού μείωσαν στο 45΄ με τον Χριστοφή, με την έναρξη του β΄ μέρους και συγκεκριμένα στο 51΄ έφεραν το ματς στα ίσια με το πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου (σ.σ. ο Έλληνας άσος είχε σκοράρει και στο ΓΣΠ εναντίον του ΑΠΟΕΛ).
Νωρίτερα η ΑΕΚ Λάρνακας επικράτησε με 3-1 της ΑΕ Λεμεσού, χάρις σε δύο τέρματα του επιθετικού από την Βενεζουέλα, Χοσέ Ρόμο.
Τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής και η βαθμολογία έχουν ως εξής:
Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ 2-4
Πάφος-Αρης 1-1
ΑΕΚ-ΑΕΛ 3-1
Απόλλωνας-Ανόρθωση 2-2
Δόξα-ΠΑΕΕΚ 27/02
Ολυμπιακός Λ.-Εθνικός Αχνας 27/02
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 22 αγώνες)
Απόλλων Λεμεσού 46
ΑΠΟΕΛ 39
AEK Λάρνακας 39
Ανόρθωση 38
Άρης Λεμεσού 36
Πάφος FC 34
Ομόνοια 31
ΑΕΛ Λεμεσού 25
Ολυμπιακός Λευκωσίας 21 -21αγ.
Δόξα Κατωκοπιάς 19 -21αγ.
ΠΑΕΕΚ Κερύνειας 15 -21αγ.
Εθνικός Άχνας 12 -21αγ.
- Βόλος: Ένα ανατρεπτικό πέναλτι που θα μείνει στη μνήμη μας
- Δημήτρης Κουτσούμπας: Ο οργανωμένος λαός θα γράψει ξανά τις λαμπρές σελίδες της ιστορίας
- Θεσσαλονίκη: Με επισημότητα η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου
- Η Αγγλία κατακτά το βραβείο «Fair Play» της UEFA για τη σεζόν 2024/25
- Οι ευχές του Ροντινέι για την 28η Οκτωβρίου
![]()
