Αποχαιρέτησε τον Σιγάλα ο Άρης

Παρελθόν από το τεχνικό επιτελείο του Αρη, μετά από μια διετία παρουσίας σε αυτό ως βοηθός προπονητής, αποτελεί επίσημα από σήμερα ο Γιώργος Σιγάλας. Η επιθυμία του άλλοτε ‘Ράμπο’ του ελληνικού μπάσκετ να μπει ξανά σε ρόλο πρώτου προπονητή σε ομάδα (σ.σ. οδεύει προς τον Κολοσσό Ρόδου), οδήγησε στον τερματισμό της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τους «κιτρινόμαυρους» να αναφέρουν σχετικά:

propoli

«Η ΚΑΕ Αρης Midea ευχαριστεί από καρδιάς τον Γιώργο Σιγάλα για την προσφορά του στην ομάδα αυτά τα δύο χρόνια και του εύχεται καλή επιτυχία στο επόμενο εγχείρημά του.

Οι δεσμοί μαζί του είναι πολύ δυνατοί, κρατούν εδώ και πολλά χρόνια και ισχυροποιήθηκαν την τελευταία διετία, συνεπώς δε λέμε «αντίο» στον θρυλικό «Ράμπο», αλλά εις το επανιδείν».

Ο Γιώργος Σιγάλας, με τη σειρά του, εκφράστηκε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ Αρης στο διαδίκτυο, επισημαίνοντας:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Καστρίτη και τους συναδέλφους μου Σωτήρη Καραποστόλου, Χρήστο Χασανίδη, Παναγιώτη Ζάλογγο, όπως επίσης το σταφ και τους ανθρώπους των γραφείων της ΚΑΕ Αρης Midea, γιατί δύο χρόνια μαζί ήμασταν σαν οικογένεια. Θεωρώ ότι οι καλές σχέσεις μεταξύ μας, πάνω απ’ όλα οι ανθρώπινες και μετά οι επαγγελματικές, διατήρησαν ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο σ’ αυτά τα δύο χρόνια η ομάδα έκανε μόνο βήματα προόδου. Ευχαριστώ τους κ.κ. Παπαγεωργίου, Αρβανίτη, Ρουσιαμάνη και θα επαναλάβω κάτι που έχω πει: Ο Αρης κάθε χρόνο θα γίνεται καλύτερος. Εις το επανιδείν».  

ΡΟΥΛΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ

 

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading