Η διοίκηση της Τότεναμ ανακοίνωσε σήμερα την απόλυση του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ο οποίος «πληρώνει» την κακή εικόνα της ομάδας, που φάνηκε και στην ήττα με 3-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Προσωρινά στον πάγκο της ομάδας του Λονδίνου θα καθήσει ο Ράιαν Μέισον, ενώ ο πρόεδρος των «Σπερς», Ντάνιελ Λίβι, ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Σάντο, έχοντας πρώτο στη λίστα του τον Αντόνιο Κόντε.
Ο Ιταλός τεχνικός, που είχε ακουστεί και για τη θέση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Premier League, όπου είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα με την Τσέλσι.
Η Τότεναμ μετά από δέκα αγωνιστικές στην Premier League είναι μόλις όγδοη με 15 βαθμούς έχοντας πέντε νίκες και ισάριθμες ήττες.
Εναλλακτική λύση για τους «σπερς» είναι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο και ακολουθεί ένας ακόμη Πορτογάλος ο Πάουλο Φονσέκα.
- Η ΕΚΤ στο επίκεντρο του φθινοπωρινού επιτοκιακού σχεδιασμού
- Ιδιαίτερη ημερίδα για την τεχνητή νοημοσύνη με κεντρικούς ομιλητές τους Χένα Βίρκουνεν, Εκατερίνα Ζαχάριεβα και Κρίστιαν Έχλερ
- Απόστολος Τζιτζικώστας: Στήριξη της συμφωνίας στον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό για ίσους όρους ανταγωνισμού
- Έκτακτη τηλεδιάσκεψη ΥΠΕΞ της ΕΕ για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- SBI Shinsei Bank: Σχεδιάζει επανεισαγωγή στο Χρηματιστήριο του Τόκιο έως το τέλος του έτους
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr