Η 19χρονη κράτησε το σερβίς της στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ, αλλά και πάλι έδειχνε να μην αισθάνεται καλά και τότε πήρε την απόφαση ν΄ αποχωρήσει
Η Βρετανή, Έμα Ραντουκάνου, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στη μέση της, γεγονός που την ανάγκασε ν΄ αποχωρήσει στη διάρκεια του σημερινού (10/05) ματς του πρώτου γύρου στο τουρνουά της Ρώμης με αντίπαλο την Μπιάνκα Αντρεέσκου.
Η μάχη των πρώην κατόχων του US Open σε χωμάτινη επιφάνεια φαινόταν ως μία ενδιαφέρουσα προοπτική, αλλά η Ραντουκάνου δυσκολεύτηκε από την αρχή και σέρβιρε άσχημα, βοηθώντας την Αντρεέσκου να φτάνει άνετα σε μπρέικ πόιντς.
Η Ραντουκάνου έπιανε τη μέση της, όταν πήρε ιατρικό τάιμ άουτ στο πρώτο σετ κι ενώ βρισκόταν πίσω με 5-2 στα game, αλλά επέστρεψε στο κορτ λίγα λεπτά αργότερα, με την Καναδή πήρε εύκολα το πρώτο σετ.
Η 19χρονη κράτησε το σερβίς της στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ, αλλά και πάλι έδειχνε να μην αισθάνεται καλά και τότε πήρε την απόφαση ν΄ αποχωρήσει κι ενώ βρισκόταν πίσω με 2-1 στα game.
Δείτε επίσης: ΥΜΑΘ: Επεισόδια ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και ΜΑΤ (pics & vid)
- Δημοκρατική μετάβαση στη Βενεζουέλα: Ο Ρούμπιο ανακοινώνει τις διαδικασίες για τον Αύγουστο
- Δραματικές εικόνες από ισχυρούς ανέμους που έριξαν δέντρα και κολώνες στη Δράμα
- Γιατί οι τιμές πετρελαίου δεν ξεπέρασαν τα 200 δολάρια
- Δράμα: Θεομηνία προκαλεί ζημιές με θυελλώδεις ανέμους και πτώσεις δέντρων
- Ανακαλύψτε τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα: Τρίτη 21 Ιουλίου 2026
![]()
