Ουσμάν Ντεμπελέ, Ζοάο Νέβες, Φαμπιάν Ρουίθ και Σένι Μαγιούλου, όλοι τραυματίες ή σε φάση ανάρρωσης, δεν θα είναι διαθέσιμοι για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Χάβρη (28/2) για την 24η αγωνιστική της Ligue 1, όπως ανακοίνωσε (27/2) ο σύλλογος.
Ουσμάν Ντεμπελέ και ο Σένι Μαγιούλου συνεχίζουν τις ατομικές τους προπονήσεις, αναφέρει ανακοίνωση. Ο νικητής της Χρυσής Μπάλας αποχώρησε από τον πρώτο αγώνα των playoffs του Champions League στο Μονακό πριν από 10 ημέρες με τραυματισμό στη γάμπα.Μετά την τελευταία ιατρική αξιολόγηση, ο Φαμπιάν Ρουίθ θα ακολουθήσει ένα προσαρμοσμένο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης τις επόμενες δύο εβδομάδες για να ανακουφίσει τον πόνο στο γόνατό του, προστίθεται στην ανακοίνωση. Ο Ισπανός δεν έχει αγωνιστεί από τον εκτός έδρας αγώνα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας (ήττα με 2-1) στα τέλη Ιανουαρίου.«Είναι πραγματικό πρόβλημα για εμάς να έχουμε έναν σημαντικό παίκτη όπως ο Φαμπιάν εκτός, αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι και ελπίζουμε στην επιστροφή του το συντομότερο δυνατό» είπε ο Λουίς Ενρίκε.
Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει υποστεί ένα ακόμη πλήγμα σε αυτή τη σεζόν που μαστίζεται από τραυματισμούς: «Ο Ζοάο Νέβες, ο οποίος τραυμάτισε τον αριστερό του αστράγαλο, θα παραμείνει σε θεραπεία για τις επόμενες ημέρες». Ο Λουίς Ενρίκε εξήγησε: «Ως προπονητής, θα ήθελες να έχεις όλους τους παίκτες έτοιμους, αλλά αυτό ήταν αδύνατο αυτή τη σεζόν. Η περασμένη χρονιά ήταν πολύ έντονη και πληρώσαμε το τίμημα αυτή τη σεζόν – μόνο τρεις εβδομάδες διακοπών. Δεν είναι μηχανές, είναι άνθρωποι».
![]()

