Η Ομοσπονδία επιθυμεί να διεξαχθεί ένας τελικός ο οποίος θα θυμίζει γιορτή του ποδοσφαίρου
Διανύουμε τις πρώτες μέρες του Μαΐου, οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο έχουν ολοκληρωθεί και το ζευγάρι που έχει προκύψει να διεκδικήσει το τρόπαιο είναι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ.
Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 21 Μαΐου στο ΟΑΚΑ και άπαντες εντός της ΕΠΟ έχουν αρχίσει να εργάζονται πυρετωδώς έτσι ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά εκείνες τις μέρες. Μέσα στο προσεχές διάστημα, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν όλα τα σημαντικά θέματα τα οποία σχετίζονται με τη διεξαγωγή του τελικού.
Το πιο σημαντικό θέμα είναι ο αριθμός των οπαδών και το κατά πόσο θα είναι ήρεμη η κατάσταση σε περίπτωση που αποφασιστεί να βρεθούν στις εξέδρες 40-50 χιλιάδες φίλαθλοι και των δύο ομάδων, ένας αριθμός τον οποίο επιθυμεί η ΕΠΟ.
Από σήμερα κιόλας οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας έχουν αρχίσει τα κρίσιμα ραντεβού με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ έτσι ώστε να συζητηθεί το θέμα, με τη συνάντηση να έχει αρχίσει εδώ και λίγη ώρα.
Δείτε επίσης: ΜΜΕ Ισπανίας: «Ο ΠΑΟΚ αγοράζει τον Σάστρε»
- Μόσχα: ανοιχτό το ενδεχόμενο τριμερούς συνάντησης Πούτιν, Τραμπ και Σι
- «Η βιομηχανία στηρίζει το ΑΕΠ» λέει ο Απόστολος Τζιτζικώστας στα εγκαίνια του περιπτέρου του ΣΒΕ στη ΔΕΘ
- Στα 20 εκατ. ευρώ ο Λουίς Ενρίκε στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά τη νέα συμφωνία
- Από την αρχή ήξερε η αστυνομία: γιατί η υπόθεση Τούπακ άργησε 27 χρόνια
- Στη ΔΕΘ ακύρωσε κάθε εμφάνισή του ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά την τραγωδία στην Τανάγρα
![]()
