Limit Up έχουν σημειώσει οι μετοχές του Στέλιου Αργυρόπουλου στο χρηματιστήριο της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης τα τελευταία χρόνια.
Από το «αγροτικό» του στον Εθνικό και την επιστροφή του ως ρολίστας στον Ολυμπιακό, μέχρι την ψήφισή του στην καλύτερη επτάδα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και τη μεταγραφή του στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, ο Έλληνας διεθνής κατάφερε μέσα σε μία πενταετία να καθιερωθεί ως ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του πόλο και, σε ηλικία 25 ετών, έχει ακόμη πολύ μέλλον μπροστά του.
Περίπου οκτώ μήνες μετά τα τελευταία παιχνίδια του με τον Ολυμπιακό, ο Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης (όπως είναι το πλήρες όνομά του) κολύμπησε ξανά χθες (18/1) στα γνώριμα νερά του κολυμβητηρίου «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, στην αναμέτρηση της εθνικής με την Κροατία για τα προκριματικά του World League. Μετά το παιχνίδι και την ήττα της ελληνικής ομάδας με 12-11, ο πολυσύνθετος παίκτης μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για την επιστροφή των «ασημένιων» Ολυμπιονικών στη δράση, το μέλλον του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αλλά και τις ως τώρα εντυπώσεις του από την εμπειρία του εξωτερικού.
Δείτε επίσης: Παίκτης του Άρη ο Πάλμα
- Μακρόν: Η κλιμάκωση της έντασης πρέπει να τερματιστεί
- Σ. Φάμελλος: Οι διπλωματικές υποχωρήσεις της Ελλάδας με απειλές για την ασφάλεια
- Πόσο συχνά είναι απαραίτητο να πλένουμε το πρόσωπό μας;
- Στη Χάγη και τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός για τις κρίσιμες συνόδους κορυφής
- Ισχυρές εκρήξεις συγκλονίζουν την Τεχεράνη