Επιστρέφουν τη Δευτέρα στις προπονήσεις οι παίκτες του Άρη
Στο γήπεδο βρέθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη μετά το φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό με τους παίκτες που αγωνίστηκαν χθες να κάνουν πρόγραμμα αποφόρτισης. Αύριο οι «κιτρινόμαυροι» θα πάρουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από Δευτέρα.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:
Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, γυμναστήριο με ασκήσεις ενδυνάμωσης και τρέξιμο διαλειμματικής μορφής για το δεύτερο γκρουπ) με τον Καμαρά να συνεχίζει τη θεραπεία.
Αύριο, Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το απόγευμα της Δευτέρας στο «Δασυγένειο».
[DATE}
Δείτε επίσης: Παυλάκης: «Δεν ξέρουμε όλη την αλήθεια για τον ιό – Πολλά στελέχη έχουν ξεφύγει από τα εμβόλια» (vid)
- Νέες δράσεις ενίσχυσης επιχειρηματικότητας από την Αθηνά Αηδονά: Στήριξη μέσω ΕΣΠΑ στην Κεντρική Μακεδονία
- Alibaba: Ακύρωση αδειών και εργασία 24/7 στο γραφείο
- Τουρκία: Αύξηση 15% στα τέλη διέλευσης στα Στενά του Βοσπόρου
- Δημοσκόπηση: Η ακρίβεια περιορίζει τις καλοκαιρινές διακοπές – Υψηλό το κόστος διαμονής
- Τσέλσι – Λος Άντζελες Γκάλαξι 2-0: Ιδανικό ξεκίνημα για τους Λονδρέζους
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr