Θέλει να «σφραγίσει» το εισιτήριο της πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος
Τον ΟΦΗ υποδέχεται σήμερα ο Άρης για λογαριασμό της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας για το τρέχον έτος.
Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου ήταν 3-1 κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει τον πρώτο λόγο όσον αφορά το θέμα της πρόκρισης. Αυτό που θέλουν στον Άρη, είναι να πραγματοποιήσουν μια τέτοια εμφάνιση η οποία δεν θα δώσει περιθώρια στον ΟΦΗ να ελπίζει ότι μπορεί να πάρει την πρόκριση.
Ο Άρης για το πρωτάθλημα κατάφερε να επικρατήσει του Ιωνικού ενώ σχετικά πρόσφατα είχε τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα του ΟΦΗ για το πρωτάθλημα, με το τελικό αποτέλεσμα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ήταν 1-1. Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν είναι πλέον κανονικά στην αποστολή του Άρη, την οποία όμως δεν θα ακολουθήσουν οι Μπερτόγλιο και Γκαρσία.
Ο Μπερτόγλιο, ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις, κι έτσι καλού κακού έμεινε εκτός αποστολής ενώ ο Γκαρσία δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει ακόμα από τον τραυματισμό του.
Δείτε επίσης: ΑΕΛ: «Μας έκλεψαν την πρόκριση» (vids)
- Σοβαρή διακοπή ρεύματος στην περιοχή των Καννών, οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ συνεχίζονται κανονικά
- Μονακό: Σκάνδαλα ταράσσουν το πριγκιπάτο, πρώην έμπιστος του Αλβέρτου αποκαλύπτει μυστικά
- Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Υπογράφηκε η σύμβαση για την ανάπλαση του πάρκου Ελπίδος
- Συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας για την επικύρωση του νέου πρωταθλήματος
- Φάμελλος: Η ελληνική οικονομία απαιτεί σχέδιο – Ο Μητσοτάκης την έχει παρατήσει στον αυτόματο πιλότο