Ο ποδοσφαιριστής του Άρη ισχυρίζεται πως τον έφτυσαν
Θύμα ρατσιστικής επίθεσης καταγγέλει ότι έπεσε ο ποδοσφαιριστής του Άρη Αμπουμπακάρ Καμαρά κατά τη διάρκεια αντικατάστασής του στην αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη.
Ο επιθετικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram θέλοντας να γνωστοποιήσει το γεγονός, και ανέφερε πως ορισμένοι οπαδοί τον έφτυσαν.
«Χθες, όταν έγινα αλλαγή, δέχθηκα ρατσιστική επίθεση και διάφοροι με έφτυσαν. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Θα πρέπει να μας υποστηρίζουν στον αγώνα μας κατά του ρατσισμού» έγραψε ο παίκτης του Άρη.

«Είμαστε αντίθετοι στον ρατσισμό»
Η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν έμεινε…αμέτοχη στα όσα ισχυρίστηκε ο παίκτης του Άρη, και εξέδωσε ανακοίνωση που λέει πως η κρητική ομάδα πρεσβεύει μόνο το ποδόσφαιρο που ενώνει.
Αναλυτικά:
«Ένα γήπεδο στο… πόδι για να χειροκροτήσει τον Μπαντού Εντιαγέ, τη στιγμή της αλλαγής του. Μια εικόνα που μεταφέρθηκε σε κάθε σπίτι μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης. Μια ομάδα κι ένα γήπεδο που τα τελευταία χρόνια αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία και με κάθε πιθανό τρόπο ότι καταδικάζουν οποιαδήποτε μορφή ρατσισμού.
Ήμασταν, είμαστε και πάντα θα είμαστε αντίθετοι χωρίς το παραμικρό «…αλλά». Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Το ποδόσφαιρο ενώνει κι εμείς μόνο αυτό το ποδόσφαιρο πρεσβεύουμε».
Δείτε επίσης: Μαρτίνς: «Ξέρουμε τι αξίζει ο Μανωλάς» (vids)
- Επενδυτικό σχέδιο της ΚΡΙ-ΚΡΙ εντάσσεται σε καθεστώς ενίσχυσης
 - Η JPMorgan διατηρεί τον στόχο τιμής για τη μετοχή της Πειραιώς
 - Καμπάνια ενημέρωσης για την πρόληψη του HPV από το ΙΝΕΒ/ΕΚΕΤΑ και την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας και Αντιμετώπισης Ιού HPV
 - Σημαντική αναβολή στη Βουλή: Η συζήτηση για τα ΕΛΤΑ και η κυβερνητική κρίση
 - Π. Μαρινάκης: Η παραίτηση του Γρηγόρη Σκλήκα δεν αποτελεί υποχώρηση των ΕΛΤΑ
 
 ![]()
						
  