Αποφασισμένοι να φτάσουν το θέμα στα άκρα οι Θεσσαλονικείς
Στην αντεπίθεση περνά η ΠΑΕ Άρης όσον αφορά την πλαστογραφία στην υπόθεση Λάσκοφ αφού οι «κίτρινοι» θα προσφύγουν στο CAS έτσι ώστε να αρθεί η ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών που τους επιβλήθηκε.
Αφού διάβασαν το σκεπτικό οι άνθρωποι του Άρη, θα προσφύγουν στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο έτσι ώστε να απαλλαγούν από την υπόθεση και να πάρουν πίσω τους πόντους. Το συγκεκριμένο θέμα μάλιστα, αναμένεται να δρομολογηθεί εντός των επόμενων ημερών, ενώ η απόφαση θα γίνει γνωστή τον Νοέμβριο.
Ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης θέλουν να γίνει η δίκη με τη μορφή του κατεπείγοντος, είναι να γίνει αναψηλάφηση της υπόθεσης σε περίπτωση που δεν προκύψει κάτι από το CAS.
Δείτε επίσης: Ίνγκασον: «Σε 2-3 εβδομάδες θα μπορώ να προπονούμαι κανονικά»
- Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο παραμένει στην εξουσία, κλείνει η διπλωματική οδός υπό τον Τραμπ
- Ο Ντόναλντ Τραμπ σκέφτεται την προμήθεια πυραύλων Τόμαχοκ στην Ουκρανία
- Γερμανία: Σχεδιάζει διάσκεψη για την ανοικοδόμηση της Γάζας
- Ο Τραμπ ετοιμάζεται να επικαλεστεί τον νόμο περί εξέγερσης για να αναπτύξει την Εθνοφρουρά [βίντεο]
- Η παλαιστινιακή σημαία κοσμεί τα Μετέωρα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr