Σε διαδικασία προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν μπαίνει ο Άρης
Η 1η συγκέντρωση για τους «κίτρινους» ορίστηκε για την προσεχή Δευτέρα (23/8), στην κεντρική σάλα του Αλεξανδρείου, ενώ την Τετάρτη (25/8) και την Πέμπτη (26/8) οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας θα υποβληθούν στις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις.
Στις 30/8 ο Άρης θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο του μονταρίσματός του και θα επιστρέψει στη βάση του στις 5/9. Το πρόγραμμά του θα συνεχιστεί με φιλικά παιχνίδια, η αρχή στα οποία θα γίνει με τα τεστ απέναντι στις Πέλιστερ και ΜΖΤ από τη Βόρεια Μακεδονία, στις 8/9 και 11/9 αντίστοιχα.
Στις 14/9 το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη θα βρεθεί αντιμέτωπο με τον Ηρακλή και τέσσερις μέρες αργότερα ο Άρης έχει να δώσει το 1ο επίσημο ματς της χρονιάς, στο κλειστό της Νεάπολης, για το Κύπελλο, με αντίπαλο τη Λάρισα.
Σε περίπτωση πρόκρισης στην έδρα της θεσσαλικής ομάδας, οι «κίτρινοι» θα αγωνιστούν ξανά για το θεσμό στις 22/9 και πάλι εκτός έδρας, με τον νικητή του ζευγαριού Ιωνικός – Απόλλων Πάτρας. Θα αποφασιστεί, στην πορεία, αν θα δοθεί ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι, πριν από την έναρξη των υποχρεώσεων, στις αρχές Οκτωβρίου, για την Basket League.
- Ρικ φαν Ντρόνγκελεν: «Θα κάνω τα πάντα για την εστία του Παναθηναϊκού»
- Ενθουσιασμός και προσδοκίες στην παρουσίαση του Τσέντι Όσμαν
- Σοβαρός τραυματισμός 16χρονου στον Πλαταμώνα κατά τη διάρκεια καυγά
- Καύσωνας και αστική ανάπτυξη: Πώς η ελληνική κουλτούρα επηρεάζει τη θερμοκρασία στις πόλεις
- Συνελήφθη γιατρός που διέφευγε 20 χρόνια για βιασμό, εργαζόταν με ψεύτικη ταυτότητα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
