Χωρίς δύο βασικά στελέχη της θα συνεχίσει η Ατλέτικο Μαδρίτης την προσπάθεια της για το εισιτήριο του Champions League της επόμενης περιόδου.
Ο Ζοάο Φέλιξ και ο Τομά Λεμάρ αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού στο ημίχρονο του χθεσινού (17/4) ματς πρωταθλήματος με την Εσπανιόλ και, μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν σήμερα, διαπιστώθηκε ότι αμφότεροι έχουν υποστεί θλάση στον αριστερό μηρό.
Αν και η σχετική ανακοίνωση των «ροχιμπλάνκος» δεν διευκρινίζει το διάστημα της απουσίας τους, είναι πιθανό οι δύο ποδοσφαιριστές να τεθούν νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν (η οποία ολοκληρώνεται στις 22/5), μειώνοντας τις επιλογές του Ντιέγκο Σιμεόνε στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του.
Δείτε επίσης: Κλοπ: «Ένα τεράστιο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο»
- Σημαντική ανατροπή στην αγορά των crypto λόγω Στενών του Ορμούζ
- Επενδύσεις στον τουρισμό: Πώς οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ αλλάζουν το τοπίο
- Σουδάν: Δραματική επίθεση με drone σε αγορά σκοτώνει τουλάχιστον 11
- Σοκ στην Κολομβία: Δολοφονία δημοσιογράφου Κριστιάν Ερέρα μπροστά στην οικογένειά του
- Συναγερμός στην Κρήτη: Συνελήφθη 37χρονος για σχέσεις με τη Χαμάς
![]()

