Μετά τα δύο ισόπαλα φιλικά επί ελληνικού εδάφους απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης (0-0) και Μαρκό (0-0), ο Ατρόμητος αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης (31/07) με προορισμό την Αγγλία, όπου το Σάββατο (02/08, 17:00) θα αντιμετωπίσει την Ντέρμπι Κάουντι, στο πιο απαιτητικό τεστ της έως τώρα προετοιμασίας του.
Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σωτήρη Τσιλούλη (σφίξιμο στον τετρακέφαλο) και Ντένζελ Γιουμπιτάνα (διάστρεμμα), οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Η 23μελής αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Χουτεσιώτη, Κοσέλεφ, Σαρακινλή, Κίνι, Μουντές, Σταυρόπουλο, Μανσούρ, Τσακμάκη, Σταματούλα, Ούρονεν, Παπαδόπουλο, Ουεντραόγκο, Τσιγγάρα, Καραμάνη, Μίχορλ, Παλμεζάνο, Κοπανίδη, Μπάκου, Φαν Βέερτ, Βρακά, Μπάτο, Τζοβάρα και Τσαντίλα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ