Αβεβαιότητα στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Κλοπ απορρίπτει την επιστροφή

Αβεβαιότητα στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Κλοπ απορρίπτει την επιστροφή

Μόνο σίγουρος δεν αισθάνεται στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Τσάμπι Αλόνσο, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι μετά την ήττα στο «Μπερναμπέου» από τη Μάντσεστερ Σίτι με 2-1, η κατάσταση για τον 44χρονο κόουτς από το Σαν Σεμπαστιάν είναι ακόμη πιο δύσκολη. Ωστόσο, η διοίκηση δεν έχει αποφασίσει ακόμη για την απόλυσή του.

Η αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «Marca» ανέφερε ότι ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, έχει στα σχέδιά του τον Γιούργκεν Κλοπ για να αναλάβει τη θέση του Αλόνσο. Ωστόσο, ο διάσημος Γερμανός, που έχει αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ και είναι πλέον επικεφαλής ποδοσφαίρου της Red Bull, δεν πρόκειται να επιστρέψει στους πάγκους, όπως δήλωσε ο ατζέντης του, Ολιβερ Μίντζλαφ, στο Sport Mediaset:

«Ο Γιούργκεν έχει πει πολλές φορές ότι δεν σκέφτεται να επιστρέψει το επόμενο διάστημα στους πάγκους. Είναι αφοσιωμένος και παθιασμένος στη δουλειά του και δεν υπάρχει ενδεχόμενο να συνεργαστεί με καμία ομάδα. Προς το παρόν τουλάχιστον. Στο μέλλον κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται κάτι τέτοιο.»

Loading

Play