Ο υφυπουργός Αθλητισμού προανήγγειλε μείωση των ποινών που προβλέπει ο νόμος, για τη μη αδειοδότηση ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ
Η ανακοίνωση αυτή έγινε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του ΕΣΑΚΕ για την παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος. Ο κ. Αυγενάκης χαρακτήρισε «εξοντωτικές» τις υπάρχουσες ποινές αφαίρεσης 5-10 βαθμών για μη χορήγηση ή ανάκληση πιστοποιητικού συμμετοχής από την ΕΕΑ και τόνισε ότι, με νομοθετική ρύθμιση, η τιμωρία θα κυμαίνεται μεταξύ 3 και 5 βαθμών.
Υπενθυμίζεται ότι, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής σε Άρη, Απόλλωνα Πατρών και Κολοσσό, ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί η εξέταση των φακέλων της ΑΕΚ και του Ηρακλή.
- Σαφές μήνυμα Βρούτση για τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ: «Οι κανόνες ισχύουν για όλους, χωρίς εξαιρέσεις»
- Έκρηξη στον Κολωνό: Τι ερευνά η αστυνομία για τον τραυματισμό δύο αστυνομικών και δύο πολιτών
- «Δεν πρόκειται να εφαρμοστεί» το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο λέει ο Γ. Γεραπετρίτης
- Στο προσκήνιο το όνομα της πρώτης ελληνικής αποστολής αστροναύτη στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
- Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου τιμά τη Χιάμ Αμπάς με το βραβείο European Achievement in World Cinema
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

