Αύριο φτάνει στο Ελευθέριος Βενιζέλος ο «χάλκινος» Αντώνης Τσαπατάκης από το Τόκιο.
Ο Αντώνης Τσαπατάκης «χάλκινος» Παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση, επιστρέφει αύριο (1/9) στις 15:00 με πτήση “Emirates” μέσω Ντουμπάι.
Ο Χανιώτης Παραολυμπιονίκης ταξιδεύει μαζί με αρκετούς άλλους Έλληνες και Ελληνίδες Παραολυμπιονίκες.
Συγκεκριμένα, από τον στίβο ταξιδεύουν με προορισμό την Ελλάδα οι Σεν Τζόν Φερνάντες, Ζωή Μαντούδη και Κωνσταντίνος Τζούνης.
Επιπρόσθετα, επιστρέφουν η τζουντόκα Θεοδώρα Πασχαλίδου, οι αρσιβαρίστες Κωνσταντίνος Δήμου και Γκρέμης Μωυσιάδης, οι κολυμβητές Παναγιώτης Χριστάκης, Μαρία Τσάκωνα, Κωνσταντίνος Καραούζας και ο «Βενιαμίν» της αποστολής, Μάριος Χατζηκυριάκος.
- ΑΑΔΕ: Προαιρετική μηνιαία υποβολή δήλωσης ΦΠΑ για πάνω από 1 εκατομμύριο επιχειρήσεις
- Πώς μπορεί να τερματιστεί το shutdown στις ΗΠΑ: Τα 4 πιθανά σενάρια
- Το Ισραήλ αναχαίτισε τον στολίσκο με ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα: Δεκάδες συλλήψεις – Η στιγμή εισβολής στο ελληνικό «Οξυγόνο»
- Τουριστική ανάπτυξη στο Βόρειο Αιγαίο: Συμπεράσματα από το 7ο περιφερειακό συνέδριο της ΠΟΞ στη Μυτιλήνη
- Ευρωπαίοι ηγέτες συναντώνται στην Κοπεγχάγη για την Ουκρανία και την ασφάλεια της ηπείρου
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή
που συμβαίνουν, στο Politic.gr