Φωτιά στο Καζάν έβαλε ο Ερυθρός Αστέρας στερώντας από το Καζάν την ευκαιρία να κάνει ακόμα ένα βήμα στην εδραίωση του στους οκτώ.
Οι Σέρβοι επέστρεψαν με τεράστιο «διπλό» στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας με 84-77 των Ρώσων, για την 26η αγωνιστική της Euroleague και βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 9-14. Στον αντίποδα, η Ούνικς υποχώρησε στην 7η θέση με ρεκόρ 13-11.
Η τέταρτη περίοδος ήταν καταδικαστική για την Ούνικς, η οποία κόλλησε στην αντίπαλη άμυνα (περιορίστηκε στους 12 πόντους), τη στιγμή που αδυνατούσε να «αναχαιτίσει» τον Νίκολα Κάλινιτς, που τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους και 6 ασίστ.
Άξιος συμπαραστάτης του Σέρβου ο Νέιτ Ουόλτερς με 19 πόντους. Από την Ούνικς πάλεψε για την ανατροπή, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ο Μάριο Χεζόνια με 18 πόντους και 9 ριμπάουντ.
Τα δεκάλεπτα: 11-22, 43-43, 65-63, 77-84
Δείτε επίσης: Έβερτον: Σοβαρό πλήγμα στην άμυνα – Εκτός ο Μίνα για δυόμιση μήνες
- Ενθουσιασμένος ο Τραμπ για τη συνάντηση Ρωσίας και Ουκρανίας
- Εντυπωσιακή νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης με οκτώ γκολ του Ντάουμπε
- Η Ολίβια Ροντρίγκο καταδικάζει τη χρήση του τραγουδιού της από τον Λευκό Οίκο
- Σοκ στη Σύρο: Τραγουδιστής προφυλακίστηκε για αποπλάνηση ανηλίκου
- Η Βαλτική Θάλασσα γίνεται πεδίο στρατιωτικής επίδειξης: 6.000 στρατιώτες συμμετέχουν σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ
![]()

