Πλήρης συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Ανσού Φάτι, που θα δεσμευτεί με τους Καταλανούς έως το 2027
Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας της Καταλωνίας, Mundo Deportivo, σημειώνοντας ότι η σχετική ανακοίνωση αι οι υπογραφές, είναι προγραμματισμένες για αύριο (21/10).
Οι συζητήσεις στο Πόρτο, μεταξύ του εκπροσώπου του Ανσού Φάτι, Ζόρζε Μέντες με τον διευθυντή ποδοσφαίρου του συλλόγου, Ματέου Αλεμάνι, εξελίχθηκε σε συνολική συμφωνία μεταξύ των μερών.
Στο συμβόλαιο του Ισπανού 18χρονoυ διεθνή επιθετικού, θα υπάρχει ρήτρα 1 δισεκατομμυρίου ευρώ, όμοια με αυτή στο συμβόλαιο του Πέδρι.
Να σημειωθεί ότι το τρέχον συμβόλαιό του Φάτι, λήγει το 2022, αλλά η Μπαρτσελόνα δεν ήθελε να εκτελέσει τη ρήτρα μονομερούς ανανέωσης για 2 ακόμη χρόνια, αναγκάζοντάς τον να μείνει αναγκαστικά, αλλά να τον πείσει για την συνέχειά του στην ομάδα.
Δείτε επίσης: Κοντά στις πρώτες θέσεις η Μπαρτσελόνα
- Επανεισαγωγή μαύρων ρινόκερων στο εθνικό πάρκο Ματουσαντόνα της Ζιμπάμπουε
- Σοκ για την Ιορδανία: Ο Ιμπραχίμ Σάμπρα εκτός Μουντιάλ 2026 λόγω τραυματισμού
- Αταμάν: «Απαιτούμε δίκαιο αγωνιστικό περιβάλλον για να πετύχουμε»
- Γιορτή σήμερα 6 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν και ποιος Άγιος τιμάται
- Ανησυχητική αύξηση της φτώχειας στη Γαλλία εν μέσω βελτίωσης στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

