Σύννεφα στις σχέσεις του Αραούχο με την Μπαρτσελόνα καθώς ο κεντρικός αμυντικός παρόλο που διανύει την καλύτερη του σεζόν δεν βλέπει το μέλλον του εκεί.
Ο 22χρονος Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός, πάντως, αρνήθηκε να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2024.
Ο Τσάβι έχει εισηγηθεί την ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς εμπιστεύεται τον Αραούχο και πιστεύει πως η εξέλιξη του θα είναι στο μέλλον ακόμη πιο μεγάλη, όπως σχετικά αναφέρει η αθλητική εφημερίδα της Βαρκελώνης «Sport», αλλά ο ίδιος σκέφτεται την Αγγλία, αφού έχει προτάσεις από Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Δείτε επίσης: Λεβαντόφσκι: Παραμένει πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη
- Σαφές μήνυμα Παπανδρέου για το παράνομο Τουρκολιβυκό μνημόνιο: να παγώσουν οι χρηματοδοτήσεις της ΕΕ προς Τουρκία και Λιβύη
- Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης: Ο Χριστόπουλος μίλησε για ιδιαίτερη προβολή της πόλης
- Άμεση και σκληρή ευρωπαϊκή αντίδραση ζήτησε ο Γ. Μανιάτης για το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Στήριξη σε GSI και EastMed στο Σύμφωνο για τη Μεσόγειο
- Σοκ στο Μαρούσι: τρεις νεαροί άρπαξαν την αλυσίδα από τον λαιμό 64χρονης
- ΠΑΣΟΚ στο Αιγάλεω: ο Παύλος Χρηστίδης ρωτά παλιά και νέα στελέχη Τι είναι για σένα το ΠΑΣΟΚ;
![]()

