Μπαρτζώκας: «Ενδεχομένως να αγωνιστεί ο Φουρνιέ στον 4ο αγώνα με τη Ρεάλ»

Μπαρτζώκας: «Ενδεχομένως να αγωνιστεί ο Φουρνιέ στον 4ο αγώνα με τη Ρεάλ»

Ο Ολυμπιακός γνώρισε χθες (29/4) την πρώτη του ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όχι μόνο στα πλέι οφ της Euroleague (2-1 υπέρ των «ερυθρόλευκων»), αλλά και στη σεζόν (4-1 συνολικό σκορ). Την Πέμπτη, 1η Μαΐου, στις 22:00, θα επιδιώξει να βγει νικητής στο δεύτερο ματς με την πολυνίκη της διοργάνωσης, η οποία μετρά 11 τίτλους, κάνοντάς το 3-1 στη σειρά και προκριθεί στο 4ο διαδοχικό φάιναλ φορ και 14ο συνολικά στην ιστορία του στο πρώτο τη τάξει ευρωπαϊκό διασυλλογικό πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε στη διάθεσή του στο Game 3 τον Εβάν Φουρνιέ, καθώς ενημερώθηκε λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ ότι ο Γάλλος διεθνής ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στη δεξιά ποδοκνημική. Στη Media Day επί ισπανικού εδάφους, ενόψει του 4ου αγώνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας απάντησε σε ερώτηση για τις πιθανότητες επιστροφής του Φουρνιέ την Πέμπτη: «Παίρνει αντιφλεγμονώδη. Γενικά είναι καλύτερα. Θα δούμε σήμερα και αύριο. Δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά, ίσως παίξει». Παρόλα αυτά, ακόμη και αν ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει να πάρει τη νίκη στο Game 4, υπάρχει πάντα το Game 5, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ στις 6 Μαΐου, δικαίωμα που ο Ολυμπιακός απέκτησε με την εξαιρετική του παρουσία στην κανονική περίοδο, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο πλευρό της συζύγου του που θα φέρει στον κόσμο το παιδί τους ο Κίναν Έβανς

Αναλυτικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ενόψει του Game 4 των πλέι οφ της Euroleague με τη Ρεάλ Μαδρίτης:

Όσον αφορά τις αλλαγές που σκοπεύει να κάνει για το Game 4, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε: «Λίγα πράγματα μπορούμε να αλλάξουμε. Να είμαστε πιο επιθετικοί στην άμυνα από το πρώτο δευτερόλεπτο, γιατί είχαμε καλό δεύτερο δεκάλεπτο στο Game 3. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Περιμέναμε να παίξουμε με την Ρεάλ, που παλεύει για την ζωή της, και τα ποσοστά στα σουτ είναι γενικά παρόμοια, οπότε αυτό που μετράει είναι να πάρεις περισσότερες κατοχές από τον αντίπαλο, να μην κάνεις λάθη και να εκτελείς με αυτοκυριαρχία».

Σε ερώτηση για τα σχήματα με τρεις γκαρντ και τους ψηλούς που επέλεξε στο Game 3, ο προπονητής του Ολυμπιακού σημείωσε: «Είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς την τελευταία φάση. Κάποια πράγματα εκτελούνται καλά, άλλα όχι. Επιπλέον, οι ψηλοί μας δεν σκόραραν καθόλου και πρέπει να είναι πιο απαιτητικοί για να τελειώνουν φάσεις».

Κλείνοντας, για την κατάσταση της υγείας του Εβάν Φουρνιέ και τις πιθανότητες να αγωνιστεί στον 4ο αγώνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε: «Παίρνει αντιφλεγμονώδη. Γενικά είναι καλύτερα. Θα δούμε σήμερα και αύριο. Δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά, ίσως παίξει».

Loading

Play