Ο Καρίμ Μπενζεμά με μια μεγαλειώδη εμφάνιση απέκλεισε σχεδόν μόνος του την Παρί
Η Ρεάλ Μαδρίτης στηριζόμενη στην κλάση του σπουδαίου Καρίμ Μπενζεμά απέκλεισε την Παρί Σεν Ζερμέν. Μετά το υπέροχο γκολ του Κιλιάν Μπαπέ στο 39ο λεπτό, ο Μπενζεμά έσπρωξε τους «μερένχες» σε μία απίστευτη ανατροπή μέσα σε 18 λεπτά και με χατ-τρικ οδήγησε τη Ρεάλ στο 3-1 και στην πρόκρισή της στους «8» του Champions League.
Ο 34χρονος Γάλλος φορ, μετά το ματς στο «Μπερναμπέου» έκανε δηλώσεις στο RMC και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κιλιάν Μπαπέ: «Ο Κιλιάν ήταν απογοητευμένος μετά το παιχνίδι. Είναι φυσιολογικό, ήθελε να λάμψει όπως πάντα. Αλλά είναι νέος, έχει αρκετό χρόνο για να το κάνει και να δείξει πόσο μεγάλος παίκτης είναι. Το μέλλον είναι δικό του» τόνισε σχετικά ο Μπενζεμά.
Δείτε επίσης: Γκουαρντιόλα: «Αξίζαμε την πρόκριση»
- Συγκλονίζουν οι καταθέσεις στη δίκη του Κυριάκου Γρίβα: «Είναι φονιάς! Να καταδικαστεί και να συνεχίσει τη θεραπεία του» λέει η μητέρα του κατηγορούμενου
- Πέφτουν με τα ράσα στη φωτιά: Επτά ιερείς της Λέσβου έγιναν εθελοντές πυροσβέστες για την προστασία του τόπου τους
- Κρεμλίνο: Οι ειρηνευτικές συνομιλίες για την Ουκρανία συνεχίζονται
- Πάτρα: Εξαιρετικά επείγουσα έρευνα για τις ποινικές ευθύνες ιατροδικαστών στην υπόθεση Μουρτζούκου
- Επιτυχία για την αποχαιρετιστήρια συναυλία του Όζι Όσμπορν με τους Black Sabbath