Η Μπέτις πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο φετινό ισπανικό πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην τρίτη θέση και διεκδικεί το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου, και η διοίκηση συνεχίζει να επιβραβεύει τους πρωταγωνιστές της
Ετσι, μετά τον προπονητή Μανουέλ Πελεγκρίνι και τους Μπόρχα Ιγκλέσιας και Σέρχιο Κανάλες, ήταν η σειρά του Ναμπίλ Φεκίρ να επεκτείνει κατά τρία χρόνια το συμβόλαιό του με το σύλλογο της Σεβίλης, υπογράφοντας ως το 2026.
Ο Γάλλος μέσος, πρωταθλητής κόσμου με τους «τρικολόρ» το 2018, μεταγράφηκε στην ισπανική ομάδα το 2019 από τη Λιόν και «έχει εξελιχθεί σε έναν παίκτη κλειδί και “πυλώνα” του πλάνου της Μπέτις», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.
«Ερωτεύτηκα από τις πρώτες ημέρες το κλαμπ, τους φιλάθλους, την πόλη και τους κατοίκους της. Εζησα μεγάλες στιγμές εδώ, αλλά θέλω κι άλλες», δήλωσε ο 28χρονος Φεκίρ, ο οποίος έχει ως τώρα 94 συμμετοχές με την Μπέτις, με απολογισμό 18 γκολ και 17 ασίστ.
Ακόμη 2 βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Μπόρχα Ιγκλέσιας και ο Σέρχιο Κανάλες, επέκτειναν πρόσφατα τα συμβόλαιά τους ως το 2026, ενώ ως το 2025 ανανέωσε ο προπονητής της Μπέτις, Μανουέλ Πελεγκρίνι.
Δείτε επίσης: Στην Μπέτις ο Πελεγκρίνι ως το 2025
- Κίνηση της ΝΔ για την προστασία της ελληνικής κομπόστας και μελιού από τον αθέμιτο ανταγωνισμό
- Απώλεια για τον αθλητισμό: Πέθανε ο Σαμπέρ Καζέμι
- Ενίσχυση των ουκρανικών δυνάμεων στο Ποκρόφσκ: Διάψευση των ρωσικών ισχυρισμών για περικύκλωση
- Σερβία: Ο ΟΗΕ καταγγέλλει την αδράνεια της δικαιοσύνης έναν χρόνο μετά την τραγωδία στο Νόβι Σαντ
- Η Alpha Bank ενισχύει το εορταστικό πνεύμα με 50% επιπλέον Bonus πόντους για τους συνεργάτες του προγράμματος
![]()
