Μπιέλσα: «Οι πλούσιοι πάντα φιλοδοξουν να γίνονται πλουσιότεροι»

Ένας άνθρωπος με το background και τη φιλοσοφία ζωής του Μαρσέλο Μπιέλσα, δε θα μπορούσε παρά να ταχθεί και αυτός εναντίον της δημιουργίας της ευρωπαϊκής κλειστής λίγκας στο ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής της Λιντς συντάχθηκε με τη θέση που πήρε η ομάδα του, καθώς θυμίζουμε ότι οι παίκτες των “παγωνιών” φόρεσαν μπλουζάκια με το σήμα του Champions League και το σλόγκαν “Κάνε το” πριν από την έναρξη του χθεσινού αγώνα με τη Λίβερπουλ (σ.σ. ισόπαλο με 1-1 το τελικό σκορ).

propoli

Ο Αργεντινός τεχνικός ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης: «Το βασικό πρόβλημα είναι ότι οι πλούσιοι πάντα φιλοδοξούν να είναι πλουσιότεροι, ανεξάρτητα από τις συνέπειες για τους άλλους. Καθώς κερδίζουν περισσότερη δύναμη, αρχίζουν να απαιτούν περισσότερα προνόμια έναντι των άλλων. Αυτό που κάνει τον ανταγωνισμό μεγάλο, είναι η ικανότητα μιας από τις αδύναμες ομάδες να αναπτυχθεί, να μην βλέπει τις μεγάλες ομάδες να ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Αλλά η λογική του κόσμου αυτήν την στιγμή και επομένως αυτή του ποδοσφαίρου, δεν είναι αυτή. Είναι ότι οι ισχυροί γίνονται πλουσιότεροι και οι αδύναμοι γίνονται φτωχότεροι».

Δείτε επίσης: Xαμένη ευκαιρία για τη Λίβερπουλ, 1-1 στο Λιντς

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading