Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν η Άννα και ο Διονύσης Κορακάκης στο μικτό αγώνισμα των 10μ. με αεροβόλο πιστόλι του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που διεξάγεται στο Κάιρο.
Μία ημέρα μετά την κατάκτηση του χρυσού από την Άννα Κορακάκη στο 10άρι πιστόλι, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πρόσθεσε ακόμη ένα μετάλλιο στη συλλογή της, χάλκινης απόχρωσης, μαζί με τον αδερφό της, Διονύση.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΤα αδέρφια προκρίθηκαν στην τελική οκτάδα, όπου τέθηκαν αντιμέτωπα με το δίδυμο της Σερβίας, Ζοράνα Αρούνοβιτς και Νταμίρ Μίκετς, οι οποίοι υπερίσχυσαν με σκορ 50 έναντι 42,5 και προκρίθηκαν στον τελικό. Οι δύο Έλληνες σκοπευτές κατέκτησαν την τρίτη θέση, με τη Σερβία το χρυσό μετάλλιο και την Τουρκία το ασημένιο.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Τα μέτρα αθλητικής…απομόνωσης της Ρωσίας
- Αναγκαστική προσγείωση στις ΗΠΑ για το αεροσκάφος του υπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας Μαρκγουέιν Μάλιν
- Ζώδια σήμερα: Τα Do’s και Don’ts της Πέμπτης 03.09.2026
- Γιορτή σήμερα 3 Σεπτεμβρίου: ποιοι γιορτάζουν και ποιοι Άγιοι τιμώνται
- Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Το σχέδιο για μια Ελλάδα που παράγει περισσότερο και μοιράζει δικαιότερα
- Σφοδρή απάντηση ΕΛ.Α.Σ. για την κοστολόγηση των μέτρων του Αλέξη Τσίπρα
![]()
