Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι σήμερα στο PAOK Sports Arena, στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Greek Basketball League, χωρίς τον Πάτρικ Μπέβερλι. Ο Αμερικανός γκαρντ θα είναι θεατής της αναμέτρησης λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική, γεγονός που τον κρατά εκτός της εξάδας των ξένων που θα χρησιμοποιηθούν από τους «ασπρόμαυρους».
Η απουσία του Μπέβερλι αποτελεί σημαντική απώλεια για την ομάδα, καθώς ο παίκτης έχει αποδείξει την αξία του σε κρίσιμες στιγμές. Η απόφαση να μην αγωνιστεί ελήφθη προκειμένου να διασφαλιστεί η πλήρης ανάρρωσή του.
Η αναμέτρηση αναμένεται να είναι σφιχτή, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να ξεκινήσει δυναμικά τα πλέι οφ. Οι φίλαθλοι αναμένουν με αγωνία την απόδοση της ομάδας χωρίς τον Μπέβερλι, ελπίζοντας σε μια θετική έκβαση.
![]()

