Η εθνική ομάδα παίζει απόψε τον πιο κρίσιμο αγώνα της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, υποδεχόμενη στο ΟΑΚΑ τη Σουηδία.
Δύσκολο αναμένεται το σημερινό παιχνίδι της εθνικής ομάδας με τη Σουηδία, καθώς οι σκανδιναβοί είναι απόλυτα… φορμαρισμένοι με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και μάλιστα σε ένα από αυτά κέρδισαν την Ισπανία, η οποία είχε να χάσει σε προκριματικά Μουντιάλ τα τελευταία 28 χρόνια και 66 παιχνίδια.
Σαν να μην έφτανε αυτό, η εθνικής μας θα στερηθεί των υπηρεσιών του Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος στη διάρκεια της χθεσινής τελευταίας προπόνησης στον Άγιο Κοσμά τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση στον αυχένα.
Ο Ελληνας αμυντικός υπέστη μυικό σπασμό, συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις και δεν θα είναι στη διάθεση της εθνικής ομάδας, όπως και οι Φορτούνης, Πέλκας, Κουρμπέλης, Μασούρας, Γαναλόπουλος και Γιακουμάκης.
- Σκληρή απάντηση του ΚΚΕ για τη ΔΕΘ: Ο ορίζοντας 2030 του Μητσοτάκη φέρνει μόνο ανασφάλεια
- ΚΚΕ για ΔΕΘ: Ο «Ορίζοντας για την Ελλάδα του 2030» του κ. Μητσοτάκη αφήνει για τον λαό ανασφάλεια και αβεβαιότητα
- Γιορτή σήμερα 6 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν και τι τιμά η Εκκλησία
- Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα: τι φέρνει η Κυριακή 06.09.2026
- Οξύτατη επίθεση της ΕΛΑΣ στον Μητσοτάκη μετά τη ΔΕΘ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
