Δυσάρεστα νέα για την Αταλάντα και ευχάριστα για τον Ολυμπιακό – Ο λόγος
Η εξήγηση είναι πως προέκυψε σοβαρό πρόβλημα με τον Ντιβάν Ζαπάτα στην ήττα στο Μπέργκαμο από την Κάλιαρι με 2-1, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Serie A.
Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League είχε μέτρια απόδοση και γνώρισε την ήττα, αλλά εκτός της ήττας, ο Τζιανπέρο Γκασπερίνι, είδε τον Ζαπάτα να χωλαίνει ξανά.
Ο 30χρονος Κολομβιανός φορ μπήκε ως αλλαγή στο 58′, αλλά στο 72ο λεπτό ζήτησε ν’ αντικατασταθεί, δείχοντας πως δεν έχει ξεπεράσει τον πρόσφατο τραυματισμό του.
Ο Ζαπάτα, που έχει φέτος 12 γκολ και 7 ασίστ σε 23 συμμετοχές, είχε χάσει με μυϊκό πρόβλημα όλα τα παιχνίδια του Ιανουαρίου και οι πρώτες εξετάσεις δείχνουν πως θα μείνει άλλους τρεις, με τέσσερις μήνες εκτός δράσης, ενώ το ιατρικό επιτελείο ανησυχεί πως πολύ δύσκολα θα μπορέσει να παίξει ξανά έως το τέλος της σεζόν.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Κορονοϊός: Τι είναι το σύνδρομο MIS-C που «χτυπάει» τα παιδιά – Tα συμπτώματα και ο τρόπος αντίδρασης
- Κηφισιά: Εφαρμογή νέου συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης
- Το αντίο στη δημοσιογράφο Ηρώ Καριοφύλλη
- Δύο θάνατοι από τα πυρά ισραηλινών στρατιωτών στη Δυτική Όχθη
- Μάριο Ντράγκι: Συγχαρητήρια στον ελληνικό λαό για την οικονομική πρόοδο
- Γερμανία: Σε πρωτοφανείς θερμοκρασίες έως 38 βαθμούς Κελσίου – Κορύφωση του καύσωνα αύριο