Ο Ράφαελ Ναδάλ, νικητής του τελευταίου Australian Open και αήττητος από την αρχή της χρονιάς, δεν θα συμμετάσχει στο Masters 1000 στο Μαϊάμι (23 Μαρτίου-3 Απριλίου).
Λίγο μετά την πρόκρισή του, στον τρίτο γύρο του τουρνουά, που φιλοξενείται στο Indian Wells και αφού απέκλεισε τον Αμερικανό, Σεμπάστιαν Κόρντα με 6-2, 1-6, 7-6(3), ο Ισπανός τενίστας, εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σ΄ αυτήν την απόφαση.
«Όλοι γνωρίζουν τα προβλήματα που έχω με το πόδι μου. Πρέπει να βρίσκω συνεχώς την σωστή ισορροπία στο πρόγραμμά μου, για να συνεχίσω. Εάν προσπαθήσω περισσότερο, μπορεί να είναι το τέλος για εμένα. Θα ήθελα πολύ να παίξω στο Μαϊάμι και θα ήθελα να παίξω σε πολλά άλλα μέρη, αλλά πρέπει να κάνω επιλογές και να ακούσω το σώμα μου. Νιώθω ότι μετά το Indian Wells, θα χρειασθώ λίγο χρόνο για να ξεκουραστώ. Και φυσικά, να προπονηθώ για να είμαι έτοιμος στο χώμα».
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βουλγαρία: Οι καιρικές συνθήκες προσομοιάζουν με αυτές της βόρειας Ελλάδας, επισημαίνει Βούλγαρος κλιματολόγος
- Νέες πυρκαγιές στην Πάτρα: Ο κίνδυνος αυξάνεται για τις κατοικίες
- Γουατεμάλα: Καταδίκη έξι πρώην αξιωματούχων για τον θάνατο 41 κοριτσιών σε πυρκαγιά
- Ρωσία και Βόρεια Κορέα: Ο Πούτιν ενημέρωσε τον Κιμ για τη σύνοδο κορυφής με τον Τραμπ στην Αλάσκα
- Ισραήλ: Ο Νετανιάχου χαρακτηρίζει τον εκτοπισμό των Παλαιστινίων της Γάζας ως μετανάστευση