Δεσμεύονται να νικήσουν τον Παναθηναϊκό οι Πουέρτο και Κι

Δεσμεύονται να νικήσουν τον Παναθηναϊκό οι Πουέρτο και Κι

Με στόχο τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, οι Ζοσέπ Πουέρτο και Μπράξτον Κι μίλησαν στους δημοσιογράφους ενόψει του δεύτερου αγώνα τους για τα πλέι οφ της Euroleague, που θα διεξαχθεί αύριο (30/4, 21:45). Οι παίκτες της Βαλένθια αναγνωρίζουν τη σημασία του αγώνα και την ανάγκη για βελτίωση μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι.

«Πρέπει να βρούμε τρόπο να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό» δήλωσαν οι δύο παίκτες, υπογραμμίζοντας την αποφασιστικότητα της ομάδας τους. Η ψυχολογία τους είναι θετική, παρά την απογοήτευση από την προηγούμενη αναμέτρηση, και είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Η Βαλένθια προετοιμάζεται εντατικά για τον αγώνα, εστιάζοντας στην τακτική και την ομαδική συνεργασία. Οι παίκτες πιστεύουν ότι με σωστή στρατηγική και πειθαρχία μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση και να διεκδικήσουν τη νίκη.

Η υποστήριξη των φιλάθλων θα είναι καθοριστική, καθώς οι Ζοσέπ Πουέρτο και Μπράξτον Κι αναγνωρίζουν την αξία της έδρας τους. Ο κόσμος αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο, προσφέροντας ενθάρρυνση και κίνητρο στην ομάδα για να πετύχει τον στόχο της.

Loading

Play