Διαψεύδονται οι φήμες για έρευνα του FBI στον πρόεδρο της Αργεντινής, Τάπια

Διαψεύδονται οι φήμες για έρευνα του FBI στον πρόεδρο της Αργεντινής, Τάπια

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής (AFA) διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που κυκλοφόρησαν σχετικά με την κλήση του προεδρεύοντος Κλαούντιο «Τσίκι» Τάπια και του ταμία Πάμπλο Τοβιγκίνο να καταθέσουν ενώπιον αμερικανικών δικαστικών αρχών.

Σε ανακοίνωσή της την Τετάρτη (22/7), η AFA χαρακτήρισε «απολύτως αναληθείς» τις σχετικές πληροφορίες, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία αλήθεια ούτε στο σενάριο περί κατάσχεσης των ηλεκτρονικών συσκευών των δύο στελεχών.

Τα δημοσιεύματα που προκάλεσαν αναστάτωση ανέφεραν ότι πράκτορες του FBI είχαν σταματήσει τον Τάπια και είχαν ζητήσει την παράδοση των ηλεκτρονικών του συσκευών, λίγο πριν την αναχώρηση της εθνικής ομάδας από τη Νέα Υόρκη με πτήση τσάρτερ.

Η AFA, ωστόσο, επεσήμανε ότι οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν καμία βάση, προσπαθώντας να βάλει τέλος στα σενάρια που προέκυψαν σχετικά με πιθανή εμπλοκή των κορυφαίων στελεχών της σε δικαστικές διαδικασίες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Loading

Play