Τη δεύτερη νίκη του θα διεκδικήσει στο φετινό Europe Cup το Περιστέρι την Τετάρτη (22/10, 19:30), όταν υποδέχεται την Κουταΐσι, στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Κένεντι, για τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου. Οι παίκτες του Βασίλη Ξανθόπουλου είχαν «δραπετεύσει» από την Ισπανία επικρατώντας με 84-81 της ισχυρής Μπιλμπάο στην πρεμιέρα. Η ομάδα από τη Γεωργία που αντιμετωπίζουν αυτή την εβδομάδα οι «κυανοκίτρινοι» είχε ηττηθεί εντός έδρας με 84-66 από την τσεχική Μπρνο για την 1η αγωνιστική.
Την Τετάρτη (22/10, 21:45), ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στην Πολωνία, με αντίπαλο την Ανβίλ Βλότσλαβεκ για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου. Μετά την εντός έδρας νίκη με 85-74 επί της Τρέπτσα από το Κόσοβο στην πρεμιέρα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα επιδιώξει να κάνει το δύο στα δύο. Η Ανβίλ είχε ηττηθεί στην παράταση, με 98-97 από την Μπραουνσβάιχ στη Γερμανία, για την 1η αγωνιστική.
Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του 5ου και 6ου ομίλου του FIBA Europe Cup, στους οποίους αγωνίζονται το Περιστέρι και ο ΠΑΟΚ αντίστοιχα, έχει ως εξής:
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (21-22/10/2025)
Μπρνο (Τσεχία)-Μπιλμπάο (Ισπανία)
Περιστέρι-Κουταΐσι (Γεωργία) 19:30
Ανβίλ Βλότσλαβεκ (Πολωνία)-ΠΑΟΚ 21:45
Τρέπτσα (Κόσοβο)-Μπραουνσβάιχ (Γερμανία)
Μπραουνσβάιχ 1-0
Ανβίλ Βλότσλαβεκ 0-1
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ