Δημήτρης Ανδρεόπουλος: Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό μετά το νταμπλ

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό μετά το νταμπλ

Μετά την εντυπωσιακή κατάκτηση του νταμπλ, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος επιβεβαίωσε ότι θα παραμείνει στον πάγκο του ανδρικού τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού για την επόμενη χρονιά.

Προλαμβάνω τον καρκίνο του μαστού

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM, ο Ανδρεόπουλος ανέφερε: «Το μέλλον δεν το γνωρίζει κανένας, αλλά τουλάχιστον για την επόμενη χρονιά, ναι, θα είμαι στον Παναθηναϊκό».

Ο έμπειρος προπονητής εξέφρασε τις προσδοκίες του, τονίζοντας: «Θέλω να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός να είναι πρωταγωνιστής και να κατακτά τίτλους». Αν και αναγνωρίζει τις δυσκολίες, ο Ανδρεόπουλος έχει ως στόχο την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου.

«Έχουμε φτάσει δύο φορές στα ημιτελικά, κάτι που είναι σπουδαία επιτυχία, αλλά η ήττα από τον Ολυμπιακό έχει επηρεάσει την αντίληψη για την πορεία μας», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας την υψηλή ποιότητα του βόλεϊ στην Ευρώπη.

Loading

Play