Μπορεί Τσάβι και Μπαρτσελόνα να έχουν ήδη καταλήξει σε συμφωνία, όμως υπάρχει ακόμα ένα εμπόδιο και ακούσει στο όνομα Αλ Σαντ.
Μάλιστα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας Αχμέντ Αλ Ανσάρι έγραψε στο προφίλ του στο Twitter ότι «δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση στο τραπέζι από κανένα από τα δύο μέρη. Κάθε επαγγελματικός σύλλογος υποτίθεται πως θα πρέπει να διαπραγματευτεί με τον άλλο, σε περίπτωση που θέλει έναν παίκτη ή, έναν προπονητή που έχει ακόμη συμβόλαιο.»
Εκτός από τον υπεύθυνο Επικοινωνίας θέση για το ζήτημα πήρε και η ομάδα επισημαίνοντας ότι: «Σε απάντηση των όσων φημολογούνται τελευταία η διοίκηση της Αλ Σαντ επιβεβαιώνει ότι ο Τσάβι έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με το σύλλογο και είναι πλήρως συγκεντρωμένος στα προσεχή ματς που ακολουθούν, για να διατηρήσουμε την πρωτοπορία στη Λίγκα και να υπερασπιστούμε τον τίτλο.»
Δείτε επίσης: Έκτακτο: Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ανανέωση με την ομάδα του Δικεφάλου
- Επείγουσα προειδοποίηση του 112 για ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες σε δέκα περιοχές
- Καταιγιστική νίκη της Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης
- Κύπελλο ανδρών (Β΄ φάση): Εξελίξεις και αποτελέσματα από την 3η αγωνιστική
- Αναβίωση της εμπορικής ιστορίας της Θεσσαλονίκης: Από το Καπάνι στο Μπεζεστένι
- Time Out 2025: Η πιο μοντέρνα γειτονιά στον κόσμο, που εκθρόνισε το Λονδίνο
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr