Στους Ζωσιμάδες δοκιμάζεται σήμερα (15/12) ο ΠΑΟΚ ο οποίος στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα, ενώ σύμμαχος του είναι η πολύ καλή παράδοση που είχε στήσει κόντρα στον ΠΑΣ.
Από τον ΠΑΟΚ θα λείπει ο Μίτριτσα, ενώ ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε επιλογές που είχε κάνει στην Κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στην Λαμία.
Από την άλλη ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι με τους «ερυθρόλευκους» να είναι το απόλυτο φαβορί.
Ο Ατρόμητος θέλει να δείξει έστω το μισό από το καλό πρόσωπο που είχε δείξει κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ότι του αναλογεί από την αναμέτρηση.
Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στις 17:15 και θα μεταδοθεί από το Novasports 2HD, ενώ ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στις 19:30 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.
Δείτε επίσης: Σε καραντίνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
- Συγχαρητήρια μηνύματα στον πάπα Λέοντα ΙΔ από Μεξικό, Βραζιλία και Πορτογαλία
- Βουλή: Τιμά τον Ερυθρό Σταυρό με φωταγώγηση του κτιρίου της
- Συγχαρητήρια από την Ελλάδα για την εκλογή του Πάπα Λέοντα ΙΔ’
- Φιορεντίνα – Μπέτις 2-2: Στον τελικό προκρίνονται οι Ανδαλουσιάνοι μέσω παράτασης
- Η αντίκτυπη του εμπορικού πολέμου Τραμπ στην κινεζική οικονομία