Δραματική εξέλιξη στη σειρά των ημιτελικών της Α1 χάντμπολ γυναικών, καθώς ο ΠΑΟΚ νίκησε τον ΟΦΝΙ με 26-25, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 1-1. Η πρόκριση στους τελικούς θα κριθεί σε τρίτο αγώνα, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα 11 Μαΐου (16:30) στο κλειστό της Μίκρας. Ο νικητής αυτού του αγώνα θα προχωρήσει στους τελικούς, όπου περιμένει η ΑΕΚ.
Οι «ασπρόμαυρες» ξεκίνησαν εντυπωσιακά, προηγούμενες με 6-0 στο 8΄ και έκλεισαν το ημίχρονο με 18-10. Αυτή η δυναμική αρχή τους έδωσε σημαντικό προβάδισμα, το οποίο φάνηκε να διατηρούν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Παρά την προσπάθεια της Νέας Ιωνίας να επιστρέψει, η πίεση του ΠΑΟΚ παρέμεινε ισχυρή.
Στο τελευταίο μέρος του αγώνα, η Νέα Ιωνία κατάφερε να ισοφαρίσει 24-24 στο 54΄, δημιουργώντας ένταση και αβεβαιότητα. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ αντέτεινε την πίεση και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με 26-25 περίπου 1,5 λεπτό πριν τη λήξη. Διατήρησε το σκορ μέχρι το τέλος, φέρνοντας τη σειρά στα ίσα και προετοιμάζοντας το έδαφος για τον καθοριστικό τρίτο αγώνα.
![]()

