Δραματικός αγώνας: Η Μπανταλόνα παίζει τη ζωή της απέναντι στην ΑΕΚ

Δραματικός αγώνας: Η Μπανταλόνα παίζει τη ζωή της απέναντι στην ΑΕΚ

Η Μπανταλόνα αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στον δεύτερο προημιτελικό του Basketball Champions League, που θα διεξαχθεί αύριο, Μεγάλη Τρίτη (7/4, 20:30) στη Sunel Arena. Μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι, η ισπανική ομάδα στοχεύει να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1, με την προοπτική ενός τρίτου αγώνα στην Αθήνα. «Παίζουμε τη… ζωή μας απέναντι στην ΑΕΚ» δήλωσε ο Άνταμ Χανγκά, τονίζοντας τη σημασία του αγώνα για την πρόκριση.

Η ομάδα της Καταλονίας θα έχει στη διάθεσή της τον Κάμερον Χαντ, ο οποίος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, ενώ θα απουσιάσουν οι τραυματίες Άντε Τόμιτς, Σάιμον Μπιργκάντερ και Γκιγιέμ Βίβες.

Ο Άνταμ Χανγκά, μιλώντας για τον αγώνα με την ΑΕΚ, ανέφερε: «Κανείς δεν απαιτεί περισσότερα από εμάς. Θέτουμε στους εαυτούς μας στόχους και δεν είναι μυστικό ότι ο στόχος μας είναι να φτάσουμε στο F4». Στην προηγούμενη αναμέτρηση στην Ελλάδα, η ομάδα του δεν κατάφερε να κερδίσει, αλλά πιστεύει στις δυνατότητές της. Ο Χανγκά πρόσθεσε ότι ελπίζουν σε μια μαζική παρουσία φιλάθλων για να πετύχουν τον στόχο τους, που είναι η πρόκριση στο φάιναλ φορ.

Loading

Play