Ίδια ημέρα, την Παρασκευή (31/10), αγωνίζονται ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, έχοντας δύσκολες αποστολές στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague. Στις 20:00, ο Παναθηναϊκός θα βρει στον δρόμο του τη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη (4-3), δύο ημέρες αφότου οι Μονεγάσκοι επικράτησαν του Ολυμπιακού με 92-87 στο ΣΕΦ. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 99-85 της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Telekom Center Athens και τώρα αναζητούν τη δεύτερη διαδοχική και έκτη συνολικά νίκη τους στην έδρα της Μονακό. Στις 21:15, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ την πρωτοπόρο Χάποελ Τελ Αβίβ (6-1), ομάδα με την κορυφαία επίθεση μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, σημειώνοντας 93 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα.
Μονακό-Παναθηναϊκός (31/10, 20:00)
Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τη Βίρτους στην Μπολόνια (92-75), επικρατώντας με 99-85 της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Telekom Center Athens στην 7η αγωνιστική. Η Μονακό πανηγύρισε την 4η νίκη της κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και ο Παναθηναϊκός καλείται να πιάσει υψηλή απόδοση, αν θέλει να «δραπετεύσει» με τη 6η νίκη του. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα πρέπει να προσέξει το ατομικό ταλέντο των Μάικ Τζέιμς και Άλφα Ντιαλό, οι οποίοι έχουν δείξει ικανότητα στο σκοράρισμα.
Διαιτητές του αγώνα Μονακό-Παναθηναϊκός ορίστηκαν οι Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία), Λούκα Καρντούμ (Κροατία) και Στιβ Μπάιτνερ (Γερμανία).
Ολυμπιακός–Χάποελ Τελ Αβίβ (31/10, 21:15)
Η επιστροφή στις νίκες αποτελεί το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό, μετά την ήττα από τη Μονακό. Η Χάποελ Τελ Αβίβ, με προπονητή τον Δημήτρη Ιτούδη, είναι μια ομάδα που δεν επιτρέπει στους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να εφησυχάσουν. Με ρεκόρ 6-1 και καλή επίθεση, η Χάποελ έχει επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, και ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να βελτιώσει την άμυνά του αν θέλει να κερδίσει. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να εστιάσει στην περιορισμένη επίθεση της Χάποελ και να μην επιτρέψει να επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος, όπως η ήττα από τη Μονακό.
Η αναμέτρηση Ολυμπιακός–Χάποελ Τελ Αβίβ θα διευθυνθεί από τους Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Κάρλος Κορτές (Ισπανία) και Αρτούρας Σούκις (Λιθουανία).
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
 
						 
  
