Δυσκολίες για την εθνική Ιαπωνίας ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου

Δυσκολίες για την εθνική Ιαπωνίας ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η εθνική Ιαπωνίας, που βρίσκεται στο Μεξικό για την προετοιμασία της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, βρέθηκε αντιμέτωπη με δύσκολες συνθήκες προπόνησης, αναγκάζοντας την ομάδα να αλλάξει προπονητικό χώρο δύο φορές μέσα σε μόλις δύο ημέρες, όπως ανέφεραν ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.

Αρχικά, οι «Μπλε Σαμουράι» είχαν προγραμματίσει να προπονηθούν στο γήπεδο της Τίγκρες στο Μοντερέι, αλλά η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, που επιδεινώθηκε από την πρόσφατη κακοκαιρία, τους οδήγησε σε πανεπιστημιακό γήπεδο. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της ομάδας δεν ήταν ικανοποιημένοι με την εναλλακτική αυτή επιλογή και τελικά η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μοντερέι, σύμφωνα με την εφημερίδα Sports Hochi.

Ο Μασακούνι Γιαμαμότο, τεχνικός διευθυντής της Ιαπωνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, δήλωσε: «Είναι λόγω του κακού καιρού, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Θέλουμε να διασφαλίσουμε την βέλτιστη προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Από την ερχόμενη Τρίτη, η εθνική ομάδα θα μεταβεί στην προπονητική της βάση στο Νάσβιλ του Τενεσί, όπου, σύμφωνα με τον Γιαμαμότο, οι προετοιμασίες προχωρούν ομαλά. Στον 6ο όμιλο, η Ιαπωνία θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία στις 14 Ιουνίου, ακολουθούμενη από αγώνες με την Τυνησία και τη Σουηδία.

Loading

Play