Εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις για Ντραγκόφσκι και νέος κύκλος επαφών

Ο πρώτος κύκλος συζητήσεων του Παναθηναϊκού με την Σπέτσια για την εξαγορά του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, είχε οδηγήσει σε μία πρώτη βάση συμφωνίας στα τέλη της περασμένης εβδομάδας για ένα ποσό μικρότερο της οψιόν που είχε μπει τον περασμένο Ιανουάριο.

propoli

Συγκεκριμένα, όπως είχαν επισημάνει και τα ιταλικά ΜΜΕ την περασμένη Παρασκευή (7/6) οι δύο πλευρές είχαν σχεδόν συμφωνήσει σε όλα για πληρωμή του ποσού των 2,2 εκατ. ευρώ απ’ την πλευρά του Παναθηναϊκού (η αρχική οψιόν ήταν 3,5 εκατ. ευρώ, συν 500.000 ευρώ μπόνους) και την διατήρηση ποσοστού μεταπώλησης του διεθνούς Πολωνού γκολκίπερ απ’ την ιταλική ομάδα. 

Το τελευταίο 48ωρο εντούτοις, υπήρξαν ορισμένες διαφωνίες ανάμεσα στα δύο κλαμπ σε επιμέρους ζητήματα της πώλησης και μολονότι η διαφορά τους δεν είναι «αγεφύρωτη», για την ώρα το θέμα παραμένει σε εκκρεμότητα. Επίσης, αρχίζει να πιέζει πλέον κι ο χρόνος στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς η οψιόν αγοράς του παίκτη (ανεξαρτήτως εάν το ποσό επαναδιαπραγματεύτηκε) λήγει το βράδυ της 15ης Ιουνίου.

Με απλά λόγια, ο Παναθηναϊκός θα έχει τον «πρώτο λόγο» στο όλο θέμα έως και το Σάββατο (15/6) κι από εκεί και πέρα η Σπέτσια, θα έχει το δικαίωμα να συζητήσει και με άλλες ομάδες το ενδεχόμενο πώλησης του «Ντράγκο».

Σήμερα (13/6) και αύριο (14/6) οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα έχουν νέο κύκλο επαφών με την ιταλική ομάδα, για να ξεπεραστούν οι διαφωνίες, με τους «πράσινους» να έχουν μαζί τους κι ένα ακόμη διαπραγματευτικό «όπλο»: Την έντονη επιθυμία του Ντραγκόφσκι να παραμείνει στο «τριφύλλι» με μόνιμη μεταγραφή, πιέζοντας κι αυτός απ’ την πλευρά του τους Ιταλούς για να υπάρξει deal.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading