Στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ έφτασε σήμερα ο Ντέιβιντ ΝτιΛέο με τον τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Μιχάλη Γιαννακίδη να υποδέχεται τον παίκτη.
Ο ΝτιΛέο ήταν προγραμματισμένο να φτάσει Θεσσαλονίκη την Κυριακή αλλά προέκυψε ένα ζήτημα με την πτήση του και έτσι έφτασε σήμερα και το απόγευμα αναμένεται στο Παλατάκι για να πάρει μια πρώτη γεύση.
Καθυστέρηση έχουμε και στην άφιξη του Τζος Κάρτερ καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ θα φτάσει αύριο στην Θεσσαλονίκη αντί για σήμερα που ήταν αρχικά προγραμματισμένο.
Στις 26/8 είναι προγραμματισμένη η άφιξη στην πόλη των Ζερμέιν Λοβ, Μάλκομ Γκρίφιν, Μάρβιν Τζόουνς, ενώ στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται ο Νίκος Καμαριανός.
Δείτε επίσης: Ηρακλής: Στα Σόφια με την Ακαντέμικ Πλόβντιβ
- Εκδήλωση πυρκαγιάς κοντά στο Νεοχώρι Νοτίου Πηλίου προκαλεί ανησυχία
- Νέες αμερικανικές επιθέσεις κατά του Ιράν εν μέσω κλιμάκωσης της έντασης
- CONMEBOL προτείνει 64 ομάδες για το Μουντιάλ 2030
- Άρης: Αποκαλύφθηκαν οι φανέλες για τη σεζόν 2026/2027
- Καύσωνας στη χώρα: Θερμοκρασίες άνω των 41 °C και 159 σταθμοί πάνω από 37 °C
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
