Στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ έφτασε σήμερα ο Ντέιβιντ ΝτιΛέο με τον τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Μιχάλη Γιαννακίδη να υποδέχεται τον παίκτη.
Ο ΝτιΛέο ήταν προγραμματισμένο να φτάσει Θεσσαλονίκη την Κυριακή αλλά προέκυψε ένα ζήτημα με την πτήση του και έτσι έφτασε σήμερα και το απόγευμα αναμένεται στο Παλατάκι για να πάρει μια πρώτη γεύση.
Καθυστέρηση έχουμε και στην άφιξη του Τζος Κάρτερ καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ θα φτάσει αύριο στην Θεσσαλονίκη αντί για σήμερα που ήταν αρχικά προγραμματισμένο.
Στις 26/8 είναι προγραμματισμένη η άφιξη στην πόλη των Ζερμέιν Λοβ, Μάλκομ Γκρίφιν, Μάρβιν Τζόουνς, ενώ στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται ο Νίκος Καμαριανός.
Δείτε επίσης: Ηρακλής: Στα Σόφια με την Ακαντέμικ Πλόβντιβ
- Καταθέσεις και περιουσιακή κατάσταση του Δημήτρη Νατσιού για το 2024
- Βουλή: Δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης Νίκου Ανδρουλάκη για τα έτη 2023 και 2024
- Η δημιουργία ΑΙ ηθοποιού Τίλι Νόργουντ προκαλεί αντιδράσεις στο Χόλιγουντ – Δεν αντικαθιστά τους ανθρώπους λέει η δημιουργός
- Νέα Αριστερά και κράτος δικαίου: Η Ελλάδα δεν αντέχει την αυθαιρεσία
- Μεταφορά της υπόθεσης Μαίρης Χρονοπούλου στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr